Studiekeuzeplein

Meet & Greet met Fontys studenten: vraag onze studenten het hemd van het lijf over de overstap naar het hbo!

Je bent op zoek naar een opleiding die bij je past. Je hebt niet echt een voorstelling van wat je gaat leren. Bovendien weet je ook niet hoe het is om te studeren aan een hogeschool. Van vrienden, familie of op je huidige school hoor je er vast wel eens verhalen over. Maar wat doet een student nou eigenlijk? Hoe ziet een week er uit? Wat is er anders dan op de middelbare school? Krijg je nog huiswerk? Allemaal vragen waar jij je mee bezighoudt want het duurt niet lang meer, en dan ben jij het ook... student. Op deze voorlichtingsavond zijn er studenten van verschillende opleidingen aanwezig met wie je in gesprek kunt gaan over al deze onderwerpen.

 

Voor een persoonlijk coachgesprek over jouw talenten met een student toegepaste psychologie:

Wie kan je beter adviseren dan een student die zelf voor de studiekeuze heeft gestaan, en daarnaast verstand heeft van mensen, coaching en studiekeuze? Deze studenten gaan graag het gesprek met je aan om je verder te helpen met je studiekeuze. Vind je het bijvoorbeeld lastig om te weten wat er allemaal mogelijk is met je profiel en welke interesses matchen met een bepaalde opleiding? Als ik twijfel tussen verschillende opleidingen, hoe maak ik dan de juiste keuze?
Onze studenten helpen je graag een stapje verder.

Schrijf je in

 

Fontys studiekeuzetest: ik heb geen idee…

Met deze test weet je binnen 15 minuten welke opleidingen van Fontys passen bij jouw interesses en vaardigheden. De test is de ideale start van je zoektocht en geeft je een eerste duwtje in de juiste richting. Gebruik de uitslag vooral om je te laten inspireren en om verder te denken.
Maak hem ter voorbereiding thuis op fontys.nl/studiekeuzetest.

 

« terug